21 Aralık Perşembe günü okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve TAPB Federasyonu’nun organize ettiği “Geçmişten Günümüze Şefler ve Öğrenciler” adlı panel okulumuz konferans salonunda gerçekleşmiştir. TAPB Genel Başkanı ve Metropolitan Otel Mutfak Koordinatörü Serkan Dursun, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetinöz, Yönetim kurulu üyeleri; Point Otel Executive Şef Çağrı Atabil, Semerkand Mutfak Koordinatörü Şef Lütfi Bolbey, KaratavukBBG Owner Şef Emre Tunca ve Şef Emirhan Cömert engin bilgi ve tecrübeleriyle öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlamışlardır, hepsine teşekkür ederiz.
Adres:
Esertepe Mahallesi 280.Sokak No1 06020 KEÇİÖREN/ANKARA
Telefon
0 (312) 378 51 61